Boek je catering
1001 smaak catering

1001 smaken voor elk feest

Bij 1001smaak Catering nodigen we je uit op een culinaire reis door de rijke smaken van het Midden-Oosten. Onze keuken is een harmonieuze mix van diverse oosterse tradities, samengevoegd tot een smaakvolle ervaring die je gasten zal betoveren.
Boek je cateringGeef een belletje

Ontdek 1001 Smaken Catering!

smaakexplosie uit het midden-oosten

Rijkelijk oosterse buffetten

Laat je zintuigen prikkelen door onze kleurrijke en geurige buffetten. Van hartige mezze tot heerlijke vleesgerechten, ontdek de diversiteit van het Midden-Oosterse culinaire erfgoed op jouw evenement.

Vegetarische hemelse smaken

Onze vegetarische gerechten zijn niet alleen gezond maar ook ongelooflijk lekker. Geniet van een scala aan smaken, van gegrilde groenten tot smaakvolle stoofschotels, allemaal bereid met liefde en expertise.

Zoete verleidingen

Bij 1001smaak Catering geloven we dat een goede maaltijd altijd wordt afgesloten met een zoete herinnering. Wij creëren betoverende desserts die niet alleen een lust zijn voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog.

1001 smaak maken
Salade buffet

Waarom 1001smaak?

Een Reis door de Midden-Oosterse Gastronomie!

Bij 1001smaak Catering nemen we je mee op een betoverende reis door de Midden-Oosterse keuken. Onze gerechten zijn doordrenkt met de rijke smaken van deze oosterse tradities. Van hartige buffetten tot verrukkelijke vegetarische gerechten en hemelse desserts, elk gerecht vertelt een verhaal van authenticiteit en passie. Laat je evenement tot leven komen met de magie van 1001 smaken. Welkom bij een wereld van culinaire verrassingen!

Een feest van smaak en variatie

overvloedige buffetten

Onze buffetten zijn een culinaire reis door het Midden-Oosten, waar geuren en smaken samenkomen in een feest voor de zintuigen. Ontdek een overvloed aan hartige falafel, sappige vleesgerechten en verse salades. Elk gerecht vertelt een verhaal van traditie en vakmanschap, waardoor jouw gasten een onvergetelijke smaakervaring beleven.

1001 Smaak Buffetten

Een festival van smaak en gezondheid

Heerlijk Vegetarisch

Ontdek een wereld van smaak met onze verrukkelijke vegetarische gerechten. Van knapperige salades tot hartige stoofschotels, elk gerecht is een viering van verse, seizoensgebonden ingrediënten en exotische kruiden. Laat je gasten verwennen met gezonde, smaakvolle opties die de zintuigen prikkelen en de geest verrijken.

1001 smaak vegetarisch

Kunstwerken van zoetheid en vreugde

hemelse desserts

Betreed een wereld van zoete verleiding met onze verrukkelijke desserts. Van lagen van krokante baklava tot zijdezachte puddingen, elk dessert is een meesterwerk van smaak en elegantie. Ontdek de perfecte afsluiting voor jouw evenement, waar elke hap een reis is naar de hemel van zoetheid en vreugde.

desserts 1001 smaak

Jouw culinair avontuur begint hier

exclusieve cateringservice

Met onze exclusieve cateringservice brengen we de magie van het Midden-Oosten naar jouw evenement. Of het nu gaat om een intiem diner of een grootschalig feest, onze passie voor smaak, flexibiliteit en gastvrijheid staat garant voor een onvergetelijke ervaring.
Laat ons je gasten betoveren met onze heerlijke gerechten en uitstekende service.

1001 smaak Catering