VAN FIXED MINDSET NAAR GROEI MINDSET

Zit jij vastgeroest in je job/situatie? Overweeg je om van je job of levensstijl te veranderen? Hoe kan je een fixed mindset ombuigen naar een groeimindset?

Registreer GRATIS
webdesign voor startende ondernemers

Bruno Bakeroot

Jouw Carrièrecoach

Als loopbaancoach help ik individuen bij het verkennen en navigeren van hun professionele traject. Ik bied begeleiding bij het stellen van doelen, ontdekken van mogelijkheden, overwinnen van obstakels en ontwikkelen van vaardigheden. Mijn doel is om hen te helpen hun potentieel te realiseren en succes te behalen in hun carrière.

 • Outplacement begeleiding

  Outplacement begeleiding helpt bij het vinden van een nieuwe baan na ontslag of reorganisatie.

 • Workshops

  Loopbaanbegeleiding workshops bieden inzicht en praktische tools om de juiste loopbaankeuzes te maken.

 • Coachingstrajecten

  Coachingstrajecten bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om doelen te bereiken en groei te bevorderen.

 • Trainingen

  Trainings coachingstrajecten bieden gerichte training en persoonlijke begeleiding voor professionele ontwikkeling en groei.

 • Loopbaanbegeleiding

  Loopbaanbegeleiding ondersteunt bij het maken van loopbaankeuzes en het vinden van passend werk.

 • Werken met zin

  Terug werken met zin: begeleiding om na ziekte of uitval met motivatie en plezier weer aan de slag te gaan.

Loopbaancoach Bruno Bakeroot

Loopbaancoach

Maak vandaag nog een afspraak met mij als jouw loopbaancoach en ontdek de mogelijkheden die jouw carrière te bieden heeft. Samen zullen we werken aan het identificeren van jouw doelen, obstakels overwinnen en strategieën ontwikkelen om jouw professionele succes te vergroten. Investeer in je toekomst en neem nu contact op!
Bruno Bakeroot

Jouw loopbaancoach

Mijn kracht is om mensen en organisaties te doorgronden en aan elkaar te verbinden. Dit doe ik met volle toewijding, nieuwsgierigheid en positieve energie. En niet te vergeten; door altijd met verwondering te kijken naar de mens en organisatie want dan zie je dát, waar anderen door gewenning overheen kijken.

Ik ben 23 jaar lang ondernemer geweest in de fitnessbranche, waar mijn grootste taak lag bij het begeleiden van klanten naar een betere gezondheid. Luisteren naar de noden van mijn klanten was hierbij essentieel.  Van hieruit is mijn passie ontstaan voor het werken met, en coachen van klanten naar een optimale situatie.

Het thema coaching heeft mij nooit meer losgelaten, en door middel van diverse opleidingen & bijscholing ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Starterslabo, waar ik vandaag nog actief ben als Startupcoach voor zelfstandige ondernemers die hun idee verder zouden willen ontwikkelen.

In de 3  jaar dat ik werkzaam ben binnen de startup consultancy heb ik er altijd naar gestreefd een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan mensen. Met een open mind, onderzoekend, kritisch, warm en betrokken, maar bovenal vanuit een oprechte interesse. Of het nu research is of coaching, mijn werk begint en eindigt altijd met de  persoonlijke ontmoeting.  Échte gesprekken waarin het gaat over het werk, talenten, ambities en het leven.

Ik ben betrokken en oprecht geïnteresseerd in organisaties, hun mensen en hun drijfveren. Integriteit, transparantie en ‘ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe’ zijn waarden die ik hoog in het vaandel heb staan.

In 2020 ben ik van 10 meter gevallen tijdens mijn sportbeoefening klimmen, dit was voor mezelf niet alleen fysiek, maar ook mentaal een enorme dreun van jewelste, na een revalidatie van 9 maanden, ben ik verrezen als een nieuwe mens, met diepere inzichten over het leven, geluk & doorzettingsvermogen. Ik haal de kracht uit zwemmen in de zee en dat ook gedurende de wintermaanden. In december 2021 vestigde ik een record van een half uur zwemmen in zee voor Think Pink, een organisatie die me nauw aan het hart ligt. 

Ik ben ervan overtuigd dat ik met deze goed gevulde rugzak vol ervaringen, een ideale hulp kan zijn voor jou. 

Met een open vizier kijk ik samen met jou naar jouw toekomst & probeer ik je te laten meesurfen op de vele golven op jouw parcours. 

Nieuwe stappen zetten naar jouw toekomstige carrière.

Loopbaanbegeleiding naar werkelijk succes.

Wij helpen je de juiste carrièrebeslissingen te nemen en je doelen te verwezenlijken. Klaar voor een positieve verandering? Laten we samen aan de slag gaan.

 • Ontdek je roeping en bouw jouw toekomst
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Werk-privébalans herstellen
 • Loopbaantransitie en carrièreswitch
 • Leiderschap en managementontwikkeling

Contactformulier Loopbaanbegeleiding

Wat klanten vertellen

Kort en krachtige recensies

Enkele recenties van wat klanten over mijn bedrijf schrijven of de uitstekende klantenservice, waardoor ze keer op keer terugkomen."

 • Geert Lammertyn

  Geert Lammertyn

  Sportcoach

  Mijn droom die uitkwam!

  Dankzij de deskundige begeleiding van Bruno heb ik de stap durven zetten om mijn lang gekoesterde droom van een B&B in Spanje te verwezenlijken. Aanvankelijk zat ik vol twijfels en vragen, maar door zijn effectieve strategieën en aanpak kreeg ik een helder en concreet beeld van wat er mogelijk was. Bruno's inzicht en expertise waren onmisbaar in mijn reis naar het verwezenlijken van deze droom.

 • Marijke Goderis

  Zaakvoerder O'Seap

  De juiste beslissing

  Na een uitgebreide en deskundige analyse van de uitdagingen en frustraties die ik ondervond in mijn hoofdberoep en bijberoep, kreeg ik diepgaand inzicht in mijn professionele behoeften en ambities. Deze reflectie leidde me naar een beroep dat beter in lijn ligt met mijn passies en vaardigheden. Ik heb de beslissing genomen om over te stappen naar lesgeven, en het heeft mijn professionele leven getransformeerd; het is simpelweg geweldig!

 • Barbara Lemmens

  Barbara Lemmens

  Woonbegeleiding CAW

  Een nieuw persfectief

  Dankzij de grondige loopbaanbegeleiding van Bruno heb ik nieuw perspectief gekregen in mijn huidige baan, die ik nu met hernieuwd enthousiasme vervul. Tegelijkertijd werk ik gestaag en met vertrouwen aan mijn nevenproject. Het besef dat ik niet hoefde te kiezen, was een cruciale doorbraak voor mij.

Ik wil een carrièreswitch.

kan u helpen uw carrièredoelen te verduidelijken, uw vaardigheden te ontwikkelen en u te begeleiden bij het vinden van passend werk.

Onze krachtige samenwerking

Duik dieper in onze samenwerkingsrelatie en ontdek hoe onze gecombineerde expertise en toewijding aan kwaliteit deuren openen naar innovatie, succes en kansen die verder reiken dan de horizon.

Bruno Bakeroot

De juiste loopbaan?

Wil je meer weten over loopbaancoaching?
Mijn contactpagina is de ideale plek om vragen te stellen, feedback te geven of samen te werken.

Contactgegevens

Adres

Steensedijk 221, Oostende, België

Ondernemingsnummer

BE 0781 153 470

Maak gebruik van de VDAB loopbaancheques

Met loopbaancheques betaal je zelf maar een klein deel van je loopbaanbegeleiding. Ontdek of je in aanmerking komt voor loopbaancheques en hoe je ze bestelt.

Diaspoor werk met zin