Je website op maat laten maken. Zo werkt het.

Bij ons draait alles om gemak - zie hoe eenvoudig het is om uw website online te krijgen met Start & Boost!

Doelstellingen en uitgangspunten

Stappenplan webontwikkeling

Een website ontwikkelen om de customer loyalty te vergroten vereist een andere aanpak dan het bedenken van een internetstrategie om een nieuw concept of product in de markt te zetten
bekijk onze prijzen
 1. Concept website

  In het eerste, verkennende gesprek proberen wij inzicht te krijgen in de wensen en doelen van u als klant. Hierdoor kan de ontwikkelaar goed definiëren welke aanpak het beste bij u past. Een geheel vrijblijvende offerte volgt.

 2. Ontwerp website

  Na een akkoord te hebben bereikt over het concept gaan wij het project visualiseren. Hoe moet de website eruit zien? Welke strategie past bij uw marketingcampagne? Hoe kan Start&Boost een huidige site of campagne optimaliseren? Wij maken een drietal basislay-outs als uitgangsbasis.

 3. Realisatie website

  Als beide partijen helder voor ogen hebben wat de ideeën en plannen zijn, beginnen we met het programmeren van de website of gaan we verder met ontwerpen, installeren of uitzetten van de bestaande website of campagne.

 4. Proefversie website

  Na de realisatie leveren wij een beta op. Dit is een proefversie van de website waarin alles is ingericht zoals besproken. Samen kunnen we alles testen, uw opmerkingen verwerken en uw vragen beantwoorden.

 5. Website gaat live

  Als de beta goedgekeurd is, wordt de site, shop of campagne op internet geplaatst. Jouw bedrijf is nu online zichtbaar op het web. We zijn klaar om jouw bedrijf te boosten en leads om te zetten naar klanten.

 6. Opleiding website

  Uw website en uw sociale media zal een werktuig moeten worden voor uw communicatie. Daarom zal het belangrijk zijn dat u zelf aanpassingen zal kunnen uitvoeren via de sociale mediakanalen. Wij voorzien een handleiding en indien gewenst een opleiding aan huis zodat voor u het onderhouden van en toevoegen van nieuwe inhoud aan uw sociale mediakanalen.

One-pager Start&Go

De essentiële webonderdelen die scoren op het web.

Een goede website bestaat meestal uit verschillende standaardonderdelen die essentiële informatie verschaffen en de gebruikerservaring verbeteren. Hier zijn enkele de meest voorkomende secties waarmee je zal scoren op het web.

 • Hero met aantrekkelijke koptekst

  Een pakkende koptekst zorgt ervoor dat je bezoekers actie ondernemen op je pagina. Deze tekst is het eerste wat een lezer ziet, niet alleen omdat het de eerste regel is, bovenaan de pagina, maar ook omdat hij vaak in een groter, vet lettertype staat.

 • Kwaliteiten en ervaringen

  De sterkte punten van jouw bedrijf, producten of diensten worden benoemd. De eigenschappen die je product of dienst doet of heeft en waarin je uniek bent tov je concurrenten.

 • Jouw aanbod

  Het aanbod van diensten en/of producten. De omschrijving met SEO-vriendelijke zoekwoorden zodat je pagina gevonden wordt op het web.

 • Over ons

  Informatie over je bedrijf, organisatie of individu. Het is een gelegenheid om het verhaal van je merk te vertellen, je visie, geschiedenis, waarden en prestaties te delen en teamleden voor te stellen.

 • Getuigenissen en FAQ's

  Wat klanten vertellen over jouw bedrijf is belangrijk en zet aan tot kopen. Help je bezoekers met een gepast antwoord op hun vragen.

 • Web to Lead formulier

  Een contactformulier op jouw pagina waar bezoekers contact kunnen opnemen en vragen stellen over je de producten/diensten die je aanbied.

website op maat laten maken

Single-Page website

De voordelen van een nieuwe betaalbare website

Een one-page website, ook wel bekend als een single-page website, is een webdesignbenadering waarbij alle content op één enkele pagina wordt gepresenteerd, in plaats van meerdere pagina's met verschillende secties. Deze minimalistische aanpak heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een one-page website te maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • 1

  Eenvoudige navigatie:

  Een one-page website biedt een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring, omdat alle informatie direct toegankelijk is op één pagina. Gebruikers kunnen eenvoudig naar beneden scrollen om de gewenste inhoud te vinden, zonder te hoeven klikken op menu's of links naar verschillende pagina's. Dit maakt het gemakkelijk om de aandacht van de bezoekers te trekken en hen te begeleiden door de inhoud.

 • Snellere laadtijd:

  Omdat er slechts één pagina is om te laden, zijn one-page websites meestal sneller dan traditionele websites met meerdere pagina's. Dit is vooral belangrijk in een tijdperk waarin de aandachtsspanne van mensen kort is en de verwachtingen voor snelle laadtijden hoog liggen. Een snelle website zorgt voor een betere gebruikerservaring en vermindert het risico dat bezoekers afhaken als gevolg van lange laadtijden.

 • Focus op kernboodschap:

  Met een one-page website kun je je volledig concentreren op je kernboodschap. Je hebt beperkte ruimte om je inhoud te presenteren, dus je moet zorgvuldig selecteren wat je wilt benadrukken en hoe je het wilt presenteren. Dit dwingt je om beknopt en gericht te communiceren, waardoor je boodschap krachtiger en memorabeler kan worden.

 • Geschikt voor mobiele apparaten:

  One-page websites zijn vaak responsief en mobielvriendelijk, wat betekent dat ze goed werken op verschillende schermformaten, waaronder smartphones en tablets. Dit is vooral belangrijk gezien het groeiende aantal mobiele gebruikers. Het vermogen van een one-page website om gemakkelijk te navigeren en snel te laden, draagt bij aan een positieve mobiele gebruikerservaring.

 • Artistieke en creatieve vrijheid:

  Bij het ontwerpen van een one-page website heb je de vrijheid om creatief te zijn en unieke visuele elementen te integreren. Het gebruik van parallax-scrolling, animaties en andere interactieve elementen kan zorgen voor een boeiende en meeslepende ervaring voor de bezoekers. Dit kan vooral gunstig zijn voor creatieve professionals, kunstenaars of bedrijven die een onderscheidende online aanwezigheid willen creëren.

Hoewel een one-page website zeker voordelen heeft, is het belangrijk om te overwegen of het past bij de specifieke behoeften van je bedrijf of project. Als je veel inhoud hebt die niet gemakkelijk op één pagina kan worden gepresenteerd, of als je specifieke functionaliteiten nodig hebt, zoals een uitgebreid e-commerceplatform, kan een traditionele website met meerdere pagina's geschikter zijn. Het is altijd raadzaam om je doelen en de behoeften van je gebruikers zorgvuldig af te wegen bij het maken van een keuze voor een websiteontwerp.

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden binnen handbereik voor een snelle oplossing van al je twijfels.
Staat het antwoord hier niet tussen, neem dan contact op via onze contactpagina.